Сезонна альтернатива фастфуду: рецепт кабачкових нагетсів
Четвер, 25 липня 2024, 06:09
Рецепт смачнючих хрустких кабачкових нагетсів.
Якщо ви любите страви з закладів швидкої їжі, то точно куштували нагетси з курячого філе. Спробуйте зробити альтернативу з кабачка. Це бюджетно і смачно, пише Dailynews.
Отже, як приготувати цю сезонну страву:
- Пару кабачків треба помити та нарізати довгастими шматками.
- Додати сіль і залишити на 15 хвилин, щоб стік сік. Його просто злийте.
- Змішайте 100 г сухарів для панірування та 100 г дрібно натертого твердого сиру, паприку та часник.
- Окремо збийте 2 яйця.
- Кабачок паніруйте в три етапи: в борошні, яйці та суміші сухарів із сиром.
- Викладіть на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте при 200 градусах протягом 30 хвилин.
А щоб приготувати ніжний соус до страви, змішайте сметану, кріп і натертий часник, за бажанням додайте сіль та улюблені прянощі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Яке морозиво краще - шоколадне чи ванільне: відповідь дієтологів
- Що приготувати, коли немає світла
- Топ кращих маринадів для шашлику