Поділитись:

Сезонна альтернатива фастфуду: рецепт кабачкових нагетсів

Четвер, 25 липня 2024, 06:09
Сезонна альтернатива фастфуду: рецепт кабачкових нагетсів

Рецепт смачнючих хрустких кабачкових нагетсів.

Якщо ви любите страви з закладів швидкої їжі, то точно куштували нагетси з курячого філе. Спробуйте зробити альтернативу з кабачка. Це бюджетно і смачно, пише Dailynews.

Отже, як приготувати цю сезонну страву:

  • Пару кабачків треба помити та нарізати довгастими шматками.
  • Додати сіль і залишити на 15 хвилин, щоб стік сік. Його просто злийте.
  • Змішайте 100 г сухарів для панірування та 100 г дрібно натертого твердого сиру, паприку та часник.
  • Окремо збийте 2 яйця.
  • Кабачок паніруйте в три етапи: в борошні, яйці та суміші сухарів із сиром.
  • Викладіть на деко, застелене пергаментом.
  • Випікайте при 200 градусах протягом 30 хвилин.

А щоб приготувати ніжний соус до страви, змішайте сметану, кріп і натертий часник, за бажанням додайте сіль та улюблені прянощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів