«Бріджертонів» замовляли?»: у Netflix розповіли кому буде присвячений четвертий сезон серіалу

Четвер, 25 липня 2024, 03:13

«»

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував четвертий сезон популярного серіалу «Бріджертони», пише УНІАН.

Не секрект, що кожен сезон фокусується на одному з членів родини Бріджертонів. Перший був присвячений Дафні Бріджертон та її історії кохання з герцогом Гастінгсом. Другий сезон розповідав про стосунки Ентоні Бріджертона та Кейт Шарми. Третій акцентує увагу на Коліні Бріджертоні та його романі з Пенелопою Фезерінгтон.

Що ж до четвертого сезону, то стало відомо, що він буде показувати історію Бенедикта (актор Люк Томпсон) і таємничої леді Софі Бекетт, з якою він познайомиться на балі-маскараді.

«Вітаємо на шлюбному ринку, пане Бріджертоне. Наступний сезон буде присвячено історії Бенедикта», - зазначено в описі анонсу.

Точної дати прем'єри поки немає. Проте сценаристка Шонда Раймс зазначила, що на випуск одного сезону серіалу потрібно приблизно 2 роки. Тож можна зробити припущення, що він вийде на екрани у 2026 році.

«Netflix хоче все написати, а потім все зняти, що дуже суперечить тому, як я вчилася робити телебачення», - наголосила дівчина.

Що відомо про серіал «Бріджертони»

Серіал знятий за мотивами романів-бестселерів авторки Джулії Куїнн. Одразу після прем'єри першого сезону на Netflix у грудні 2020 року стрічка стала популярною серед глядачів. Через два роки другий сезон «Бріджертонів» не втратив своїх прихильників.

А нещодавно вийшли перші серії третього сезону, в яких героїня Пенелопа Фезерінгтон планує знайти собі обранця та вийти за нього заміж. А з Європи повернеться Колін Бріджертон, який і допоможе стати Пенелопі бажаною нареченою для чоловіків. Але під час цього плану він зрозуміє, що й сам не проти бути з нею.

До слова, події у серіалі розгортаються у Лондоні епохи Регенства, а всі історії героїв вигадані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: