Поділитись:

Лучанин Валентин Рубчинський забив дебютний гол України на Олімпійських іграх

Середа, 24 липня 2024, 22:30
Лучанин Валентин Рубчинський забив дебютний гол України на Олімпійських іграх

У середу, 24 липня, збірна України U-23 провела свій перший матч на Олімпійських іграх 2024 проти команди Іраку U-23, здобувши невтішну поразку 2:1

Гра відбулася в Ліоні на стадіоні Парк Олімпік Ліон, – пише Конкурент.Футбол.

Лучанин Валентин Рубчинський забив дебютний гол України на Олімпійських іграх. Нагадаємо, що влітку він перейшов грати до ФК «Динамо».

 

Українці потужно розпочали поєдинок і володіли ініціативою. Згідно зі статистичними даними «синьо-жовта» команда володіла м'ячем 70% у перші пів години гри.

Напочатку другого тайму, на 53 хвилині, Рубчинський вивів українців уперед 1:0.

Проте, за кілька хвилин Таловєров сфолив у своєму штрафному майданчику й арбітр назначив пенальті, який реалізував Хуссейн, зрівнявши рахунок у грі 1:1. Хоча це був дуже спірний епізод.

Після пропущеного голу наша збірна втратила ініціативу та не змогла зібратися з думками, що в підсумки призвело до другого пропущеного голу в наші ворота. Алі Джасім, який тільки но вийшов на поле зумів відзначитися забитим м'ячем.

Далі Україна намагалася відігратися. Руслан Ротань провів кілька замін, однак гострота та моменти створені свіжими гравцями не допомогла "синьо-жовтим" відквитати хоч один м'яч. Ірак теж мав свої гольові епізоди в додатковий час, які не увінчались забитими м'ячами.

Таким чином Україна стартувала на Олімпійських Іграх 2024 з дуже прикрої поразки, маючи значну перевагу над суперником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів