Поділитись:

Мер Поліщук не погоджує режим роботи луцьким «сімкам», бо йому не подобаються вивіски

Середа, 24 липня 2024, 18:00
Мер Поліщук не погоджує режим роботи луцьким «сімкам», бо йому не подобаються вивіски

У Луцьку вкотре не погодили режим роботи кільком магазинам мережі «Сімі». Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету міської ради у середу, 24 липня.

Причиною чергової відмови стало те, що деякі магазини цієї мережі мають оновлений дизайн, а деякі – ні.  На думку мера Ігоря Поліщука – так негарно. Таку думку у себе на фейсбук-сторінці висловив голова фракції «Громадянський рух «Свідомі» у Луцькій районній раді Євгеній Мікоян.

«Тобто фактично зараз існує 3 візуальних втілення цих магазинів: нові «Сімі», новіший дизайн «7/23» та старі (перші варіанти) «7/23». До останніх у мера Луцька і є претензії. Проте, ці претензії не регламентуються конкретними законодавчими чи нормативними актами, ці претензії регламентуються фактично особистими естетичними вподобаннями міського голови (чи можливо питання не в смаку, а в «підході» до дозволу?)», – зазначив він.

Мер Поліщук не погоджує режим роботи луцьким «сімкам», бо йому не подобаються вивіски 

Зі слів депутата, гарні вивіски – це звісно теж важливо, але потрібно об'єктивно дивитись на ситуацію: в країні війна, бізнес додатково страждає від відключень електроенергії (а в магазинах з продуктами це важливий фактор) і заміна вивісок – це явно не пріоритетні задачі, що стоять перед підприємцями.

Мер Поліщук не погоджує режим роботи луцьким «сімкам», бо йому не подобаються вивіски Мер Поліщук не погоджує режим роботи луцьким «сімкам», бо йому не подобаються вивіски 

«Як на мене, набагато важливіше зараз створювати робочі місця, сплачувати податки в бюджет і виплачувати заробітні плати працівникам. Чи доцільно саме зараз витрачати сотні тисяч гривень на заміну вивісок? Купити генератори і забезпечити роботу і збереження товару куди важливіше питання (ви ж не хочете з'їсти. чи випити зіпсовану продукцію?). Чому я згадую про це, а тому, що зменшення кількості білбордів це теж особиста примха і позиція Поліщука і для рекламного бізнесу в період війни це був несподіваний «сюрприз»». Він неодноразово наголошував на своїй жорсткій позиції щодо реклами, але як треба було погодити білборди на фасаді «Електротермометрії» (а там буде ЖК «своїх») то раптом ця реклама стала естетично підходящою», – йдеться в дописі.

Євгеній Мікоян вважає, що господарська діяльність не повинна регламентуватись особистими смаками тих, хто при владі. 

Нагадаємо: мережі магазинів «Сімі» та «Сім 23» міськвиконком раз за разом не погоджує графік роботи через невідповідність вивісок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів