Поділитись:

На Волині 30-річний чоловік під час бійки проломив череп 56-річному знайомому

Середа, 24 липня 2024, 12:58
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Ковельському районі 30-річний чоловік під час конфлікту жорстоко побив свого 56-річного знайомого – волинянин отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського райуправління поліції.

У понеділок, 22 липня, до правоохоронців надійшов виклик від заявника який повідомив, що близько 6:00 його побив знайомий в селищі Голоби Ковельського району. Де наразі кривдник – не знає.

Приїхавши на виклик, правоохоронці побачили, що чоловік – у тяжкому стані, з численними забійними саднами обличчя. До потерпілого викликали бригаду невідкладної медичної допомоги.

Оперативники впродовж декількох годин встановили місце знаходження нападника. Ним виявився 30-річний місцевий житель.

Правоохоронці встановили, що між двома чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку, під час якої нападник умисно заподіяв тілесних ушкоджень 56-річному волинянину.

Внаслідок чисельної кількості ударів кулаками в голову чоловіку заподіяні тяжкі тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, крововиливів та закритих переломів скроневої та тімʼяної кісток, гематом, множинних забійних саден обличчя та волосистої частини голови.

У вівторок, 23 липня, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На цей час йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів