Поділитись:

У Луцьку перейменували шість зупинок громадського транспорту

Середа, 24 липня 2024, 10:56
У Луцьку перейменували шість зупинок громадського транспорту

У Луцьку шість зупинок громадського транспорту змінять свої назви.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому міськради у середу, 24 липня.

«У зв’язку з перейменуванням вулиць, з метою забезпечення належного рівня обслуговування населення пропонується внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень», – йдеться у пояснювальній записці.

Своїм рішенням члени виконкому перейменували такі зупинки:

  • зупинку «Вулиця Декабристів» (місце розташування – вул. Карпенка-Карого, парна сторона навпроти будинку на вул. Свободи, 1) на «Вулиця Свободи»;
  • дві зупинки «Вулиця Карбишева» (місце розташування – вул. Корсака Івана, перед поворотом на вул. Конякіна та вул. Корсака Івана, після повороту на вул. Конякіна) на «Вулиця Корсака Івана»;
  • дві зупинки «Вулиця Чернишевського» (місце розташування – вул. Державності, 2 та вул. Державності, 3) на «Вулиця Державності».

Так, шість зупинок оновили назви, а 18 зупинок змінили назви адрес розташування.

Нагадаємо: лучани часто порушують питання безготівкового проїзду в маршрутках та тролейбусах міста.

Блогерка Наталка Поліщук у своєму новому відео розповіла про фірму, яка на цьому заробляє. Також вона торкнулася теми перевізників, яких фактично шантажують – підприємця, який має маршрут, ставлять перед вибором: або він долучається до мережі «Сітікард», або він втрачає маршрут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів