Поділитись:

Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото)

Вівторок, 23 липня 2024, 17:33
Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото)

У стінах Тернопільської обласної військової адміністрації був переполох – туди завітали бійці спецпідрозділу поліції КОРД.

Про це пише сайт новин Тернопільщини «За Збручем».

У вівторок, 23 липня, у Тернопільській ОВА відбувалося чергове засідання Ради оборони області, де були присутні усі чиновники, медики, рятувальники та «воєнкоми» краю. Захід розпочався з доповіді начальника ГУНП у Тернопільській області Сергія Зюбаненка. Він виступив з різкою критикою роботи органів ТЦК та СП на Тернопільщині, де були виявлені корупційні схеми.

Щобільше, начальник поліції Тернопільщини прийшов на засідання підготовленим та продемонстрував присутнім відеоматеріал з нарізками розмов і фактів корупційних діянь, які здійснюють працівники ТЦК. При цьому окремі з фігурантів відео були присутні у залі.

Після перегляду деяким працівникам військкоматів стало погано, довелося викликати «швидку».

Найбільше поки дісталося борщівському «воєнкому», адже коли він вийшов з приміщення ТОВА, йому одразу вручили підозру у трьох стаття ККУ. Одна з них – незаконне збагачення.

Правоохоронці провели обшук його автівки на іноземних номерах біля стін ОВА, яку, скоріш за все, купили за волонтерські гроші та навіть не розмитнили. Це позашляховик марки Volkswagen.

Офіційна інформація – згодом.

Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото)Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото)Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото)Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото)Корупція в ТЦК: у Тернополі «воєнкома» затримали просто під час засідання Ради оборони (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів