Поділитись:

Виграв 190000 гривень: на Прикарпатті розшукують переможця лотереї

Вівторок, 23 липня 2024, 16:49
Виграв 190000 гривень: на Прикарпатті розшукують переможця лотереї

На Прикарпатті чоловік виграв головний приз у лотерею – 190 тисяч гривень, – але досить не забрав свої гроші, тож щасливчика розшукують.

Про це пише Інформатор Івано-Франківськ з посиланням на М.С.Л.

У неділю, 21 липня, у Калуші місцевий житель брав участь у лотереї «Лото-Забава» та виграв головний приз «Великої гри» – 190 тисяч гривень. Але чоловік досі не звернувся до оператора державних лотерей, аби забрати виграш.

Відомо, що виграшний білет №0024098 був придбаний на вул. Дзвонарська, 14 (кіоск у супермаркеті «Гостинний Дім»). За лотерейний білет заплатили 45 гривень.

«Якщо саме ви купляли білети у Калуші, то негайно їх перевірте. Якщо ж виграшний білет належить саме вам, то телефонуйте на гарячу лінію оператора державних лотерей «М.С.Л.» за номером 0 (800) 21 00 65. Дзвінки по Україні безплатні», – йдеться у повідомленні оператора.

Зазначають, що Прикарпаття знову підтверджує, те що тут найбільше є щасливчиків, які виграють у лотереї. Зокрема, у Івано-Франківську знаходиться точка продажу лотерей, яка за останні півтора місяця відзначилася виграшами 7 акційних призів від «Лото-Забава». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів