Поділитись:

«Не захотів везти воїнів»: на Волині – скандал із водієм маршрутки (відео)

Понеділок, 22 липня 2024, 17:45
«Не захотів везти воїнів»: на Волині – скандал із водієм маршрутки (відео)

На Волині – скандал із водієм маршрутки. Мовляв, чоловік спеціально не хоче везти військових та не забирає їх із зупинок громадського транспорту. Допис з таким висловлюванням нещодавно з’явився у соціальній мережі фейсбук.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» вирішили розібратися у ситуації.

«Їхавши маршруткою з м.Ковеля сполученням«Луцьк-Гряда» водій умисно не забирав військових із зупинок. Біля школи № 7 м.Ковеля маршрутка зупинилась, щоб водій зібрав гроші та забрав пасажирів. Коли чоловік (видно, що військовий) хотів зайти, водій відповів: «немає місця». Чоловік відповів «як прийдуть до тебе під*ри, тоді в тебе місце буде». На що водій просто закрив перед ним двері й до людей почав говорити, що ніби тож дійсно місця немає, людей і так багато стоїть. Але на наступних двох зупинках він забрав ще три жінки», – йдеться у дописі користувачки Лєни Данилюк.

Жінка додала, що ситуація повторилась і на наступній зупинці. Вона пише: біля заправки стояв ще один військовий та сигналізував водієві зупинитися, але той просто проїхав повз. У коментарях під дописом люди зазначили, що також мали неприємний досвід під час поїздок з водієм цієї ж маршрутки.

Люди нарікають, нібито, шофер не хотів підвозити дітей-першокласників зі школи, коли на дворі була зима. Ба більше, користувачі скаржились і на нецензурну лайку з боку керманича маршрутки.

«Його не можна назвати ані людиною, ані шофером. Взимку, коли тріщав мороз і сипав сніг, він не хотів підвозити дітей-першокласників зі школи. Дітки платили гроші, але він виганяв їх з маршрутки, мовляв, відстань 3 км можна пішки пройти взимку», – пише користувачка Оля Мишак-Грицюк.

«Відразу впізнав маршрутку і водія, якого давно вартувало б ізолювати від контакту з людьми. Людина не адекватна, дозволяє висловлюватися на підвищених тонах, нецензурними словами! Вище описаний вчинок лише підтверджує його неадекватність і потребу в відстороненні від роботи з приміткою в трудовій і водійських правах», – зазначив користувач Ваня Шиманський.

Журналістам телеканалу вдалось відшукати контакти та поспілкуватися із водієм, про якого йде мова. Чоловік каже: не брав людей, бо не міг навіть закрити у маршрутці двері.

«Я забитий (маршрутка – ред.) виїхав з Ковеля, у мене не було куди. Я на Світязь їхав. У мене не було куди грузити. Я не міг вже в маршрутці двері закрити. Там свідки ж є. Хіба я хотів таку халепу…У мене було продано з Луцька 14 білетів (сидячих місць – ред.)», – пояснює ситуацію водій громадського транспорту Олександр.

Разом з тим водій каже, що йому дуже прикро, що сталася така ситуація:

«Я перед ним вже вибачився… перед військовим. Кажу: «ну так і так… хіба я хотів, тож ти бачив сам як було. Не було де й стати», – додав шофер.

Поспілкуватися вдалось і з представником компані перевізника, яка й обслуговує маршрут «Луцьк – Гряда». Проте позиція представника доволі різнилася від слів самого водія. Більше про це – у сюжеті.

«Не захотів везти воїнів»: на Волині – скандал із водієм маршрутки (відео)

Нагадаємо: у Ковельському районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю буса і вантажівки травмувалися водій та пасажири маршрутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів