Mercedes S-Class: останнє слово автомобільної промисловості

Понеділок, 22 липня 2024, 09:30

Хочете знати, якими будуть доступні автомобілі за кілька десятків років? Досить поглянути на сучасний Mercedes Benz S Class, адже новітні винаходи та найкращі рішення першими з'являються у нових розкішних авто брендах. Мерседес S-Класу не тільки анонсує майбутнє, але й дає можливість зробити крок у нього вже сьогодні. У київському автосалоні офіційного дилера можна замовити преміальне авто, вибравши потрібну версію та пакет додаткових опцій. Однак варто попередньо розібратися, що ж інноваційного у сучасному S-Class.

Перше враження від преміального седана

Перше, що привертає увагу в новому S-Class – це його елегантний та сучасний дизайн. Незважаючи на свою консервативність, автомобіль випромінює почуття престижу та розкоші. Увага до деталей проявляється у всьому: від витончених ліній кузова до ретельно опрацьованих елементів освітлення. Ще більша решітка радіатора, агресивний вигляд переднього бампера, тонкі фари, подовгасті двосекційні ліхтарі ззаду і електровисувні ручки з боків, що активуються при натисканні, - ось список стилістичних змін, які помітні в новому S-Class.

Технічна досконалість S-Class

Доповнена реальність у преміальній лінійці Мерседеса отримала новий виток свого розвитку. Тут вона практично щокроку. Наприклад, при зупинці на перехресті зі світлофором на центральний екран мультимедіа виводиться зображення передньої камери, на якому може відображатися різна інформація.

За бажанням покупця S-Class може бути оснащений двома різними проекційними дисплеями. Найбільший їх демонструє контент з допомогою доповненої реальності. Наприклад, у режимі навігації на дорозі відображаються анімовані стрілки повороту.

Створений за останнім словом технологій Mercedes пропонує велику систему управління комфортом Energizing. Її завдання – створити атмосферу, адаптовану до потреб та настрою користувачів. Вишнею на торті є блаженна тиша за кермом – саме так виглядає світ S-Class, де ви можете відчути себе немов за штурвалом космічного корабля, будучи у кріслі водія або в комфортній вітальні, розташувавшись у другому ряду.

Підвіска з функцією Pre-Safe Impulse Side забезпечує додатковий захист у разі бічного удару. За кілька десятих секунд вона піднімає кузов автомобіля на висоту до 80 мм. Таким чином, у разі бокового зіткнення навантаження на дверну конструкцію буде знижено, а поріг поглине більше енергії.

Хоча преміальний Mercedes S-Class зовні не надто виділяється з лінійки люксових седанів бренду, цей автомобіль вражає своїми технічними можливостями, новим рівнем комфорту та безпеки.

Джерело: сайт https://mercedes-benz.kiev.ua