Поділитись:

Нестандартний відпочинок: українцям пропонують нові туристичні напрямки

Вівторок, 25 квітня 2017, 21:35
Нестандартний відпочинок: українцям пропонують нові туристичні напрямки

Із наближенням тепла і періоду відпусток все більше українців починають замислюватись, куди поїхати чи полетіти, щоб і відпочити, і вкластись у сімейний бюджет.

"Слово і Діло" підготувало інфографіку щодо найцікавіших туристичних місць, цьогоріч доступних українцям.

Напрямки обрані за даними дослідження американського журналу Conde Nast Traveller – одного зі світових лідерів думок у туристичному бізнесі. Ціна туру на двох на 7 днів/8 ночей стартує від 1 тис. доларів. За ці кошти, наприклад, можна відвідати Камбоджу. За 1,2 тис. – злітати до Данії, за 1,6 тис. – до Індії. Для того, щоб відвідати Данію чи інші країни ЄС, поки що потрібно заздалегідь оформлювати візу. Якщо ж Україна таки отримає анонсований "безвіз", власникам біометричних паспортів цього робити вже не доведеться. В разі туру до Індії чи Камбоджі візу можна буде оформити вже в аеропорту.

Відпочинок за океаном або у визнаних туристичних центрах коштуватиме дорожче. Наприклад, щоб відвідати американську Каліфорнію, доведеться заплатити не менше 1650 доларів, злітати на відпочинок до Канади не вдасться дешевше, ніж за 2 тис. доларів, відвідати Чилі – за 3 тис. доларів, Мальдіви – 4 тис. доларів на двох.

Нестандартний відпочинок: українцям пропонують нові туристичні напрямки

Надрукувати
мітки:
коментарів