Поділитись:

Які шанси знайти вбивцю Ірини Фаріон: пояснення ексспівробітника СБУ

Неділя, 21 липня 2024, 23:42
Які шанси знайти вбивцю Ірини Фаріон: пояснення ексспівробітника СБУ

Чим більше часу минає від моменту вбивства у Львові екснардепки Ірини Фаріон, тим важче буде знайти убивцю.

На цьому наголосив колишній співробітник СБУ Іван Ступак.

«Є така умовність - 72 години, якщо протягом цього часу не змогли по гарячих слідах встановити особу, затримати, провести комплекс заходів, то чим далі від події в часі, тим менша ймовірність, що особа або особи будуть затримані. Адже є можливість зникнути - сліди у воду, кінці у воду»,  – зауважив він.

При цьому Іван Ступак не виключає, що виконавця злочину можуть убити, щоб приховати замовника.

«Якщо протягом двох місяців не змогли вийти на виконавця, замовника, є така догма, то дуже ймовірно, що справа просто лягає», - додав він.

Колишній співробітник спецслужби також зазначив, що у разі, якщо до злочину причетна група осіб, то існує ймовірність, що хтось десь обмовиться і це стане відомим слідству. Якщо діяв одинак, то розслідувати справу набагато складніше.

«Ми в конкретному випадку не знаємо, чи був це одинак, чи була це група людей, чи запланував він заздалегідь, хоча вже є такі версії, чи це було спонтанне рішення», - наголосив експерт.

Нагадаємо, одразу після замаху на Ірину Фаріон у Львові з'явилося відео в Мережі, на якому нібито було зображено затримання підозрюваного. Однак невдовзі з'ясувалося, що ця інформація не відповідає дійсності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів