Поділитись:

Луцьких муніципалів одягнуть за кошти міського бюджету

Вівторок, 25 квітня 2017, 16:44
Луцьких муніципалів одягнуть за кошти міського бюджету

З бюджету Луцька виділять 179 тисяч гривень на закупку курток.

Департамент муніципальної поліції отримає з міського бюджету кошти на купівлю комп'ютерної техніки, планшетів та курток. Про це йшлося 25 квітня під час засідання "бюджетної" комісії.

Начальник департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська сказала, що гроші потрібні, щоб купити куртки працівникам, яких, до речі, зараз на 6 стало більше.

"Ми минулого року форму купували, і в нас не було поняття демісезонного одягу", – пояснила Юлія Сиротинська купівлю курток.

Також з бюджету розвитку їм виділять 54 тисячі гривень на закупівлю компютерної техніки. Оскільки в департаменті працює 28 інспекторів і всім їм не вистачає техніки. Також муніципали просять з бюджету 189 тисяч гривень на закупівлю планшетів.

Як пояснила Сиротинська, ці кошти також треба для поповнення мобільного телефону та інтернету в майбутніх планшетах. Депутат Павло Данильчук запропонував віддати муніципалам планшети, які купували для депутатів, котрі ними не користуються. Втім начальник відділу секретаріату Тетяна Касьянова сказала, що не використовується лише 10 планшетів з 20-ти. Також муніципали просять 36 тисяч гривень на закупівлю двох нагрудних камер для працівників відділу демонтажу. Як пояснила Юлія Сиротинська, ці камери їм потрібні для того, щоб потім легше було доводити, чи правомірно, чи ні діяли муніципали, демонтовуючи гаражі чи МАФи.

Надрукувати
мітки:
коментарів