Головні події Луцька, Волині та України у суботу, 20 липня

Субота, 20 липня 2024, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька, Волині та України за суботу, 20 липня.

Про те, що відомо про вбивство Ірини Фаріон

Очільник МВС Ігор Клименко провів брифінг щодо вбивства Ірини Фаріон.

 

Відомо, що у справі призначили низку експертиз, зокрема балістичну. Правоохоронці знайшли гільзу від зброї, з якої стріляли у Фаріон.

У слідства є кілька версій щодо мотивів нападу. Основні: громадська та політична діяльність мовознавиці та особиста неприязнь. Не виключають, що вбивство має замовний характер.

Про те, що на Волині трапилась жахлива аварія: є загибла та п'ятеро постраждалих

 

На трасі Ковель – Любомль біля села Вишнів сталася смертельна аварія – зіткнулися два автомобілі Audi та ВАЗ. Наразі відомо про одну загиблу жінку – її затисло в авто. Попередньо, ще дві жінки та троє дітей травмовані, їх доставили до лікарні.

Про те, що у Володимирі помер відомий тренер з вільної боротьби

 

Відійшов у вічність голова Володимирської філії «Спартак», тренер-викладач з вільної боротьби Віктор Володимирович Сиротинський. 

Про те, що на Світязі більше не буде нічних гулянок

Останнім часом у мережі ширяться відео з гучних гулянок на Світязі, які іноді стають небезпечними

Тож, на сайті Шацької селищної територіальної громади з'явилось повідомлення  про обмеження на режим роботи об'єктів сфери торгівлі, закладів ресторанного господарства, кафе, барів, виносної торгівлі та розважальних комплексів на території громади.

Про те, що на Волині є озеро зі «срібною» водою 

 

На Волині є озеро, яке не тільки зачаровує своєю красою, а й має особливий склад води. Йдеться про озеро Пісочне, що розташоване в селі Мельники на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: