Поділитись:

Відмовився від будинку і став щасливішим: історія чоловіка, що живе в машині (фото)

Неділя, 21 липня 2024, 01:17
Відмовився від будинку і став щасливішим: історія чоловіка, що живе в машині (фото)

В умовах кризи, мабуть, усі ми замислювалися, як можна скоротити різні витрати. Задля саме цього 41-річний Мацей Бобер звільнився з роботи та вже рік живе у своїй машині, пише 24 канал.

Переселившись у свій Fiat 500, пан Бобер паркується на бічних дорогах та автостоянках, тож платить цілий 0 за оренду житла. А раніше 10 років жив у Нортгемптоні, сплачуючи 550 фунтів стерлінгів на місяць за оренду будинку.

Мацей Бобер працював на різних роботах, але зрештою вирішив, що хоче змін. Він наважився на них, коли у 2017 році втратив батька і намагався втримати стосунки.

Відмовився від будинку і став щасливішим: історія чоловіка, що живе в машині (фото) 

Зараз він живе в Корнуоллі та працює водієм доставки UberEats, заробляючи 300 – 400 фунтів стерлінгів на тиждень. Цього достатньо, щоб «оплачувати потреби».

Чоловік запевняє, що його життя «значно покращилося». Він зберігає всі свої речі в багажнику автомобіля, а його витрати в основному – це автострахування, їжа (на винос або власні бутерброди) й абонемент в спортзал (щоб користуватися душем).

«Життя в машині дає мені відчуття свободи, а для мене свобода – це найважливіше», – ділиться він.

Він покинув свій будинок у Нортгемптоні, оскільки йому не подобалася «сірість». Бобер стверджує, що його семеро сусідів були галасливими, а район не був безпечним.

Спочатку він поставив намет, жив у різних кемпінгах протягом 6 місяців, але зрештою обрав Fiat 500 – що не тільки дешевший, але й просторіший.

«Я вирішив, що проводжу стільки часу в машині, що не буде жодної різниці, якщо я буду в ній і спати. У всьому є свої плюси й мінуси, але мій досвід був переважно позитивним», – каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів