Поділитись:

Блогерка з Луцька показала, як в Америці збирає дитину у школу

П'ятниця, 19 липня 2024, 16:17
Блогерка з Луцька показала, як в Америці збирає дитину у школу

Блогерка з Луцька Марина Антонюк, яка переїхала до Сполучених Штатів Америки, розповіла, як збирає дитину до школи.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці у Tik-Tok.

«Збираємо нашу дитину в американську школу. Мішель – п'ять років і вже в серпні ми віддаємо її у кіндергарден. Там її навчать читати та писати. За американською системою, це щось накшталт підготовчого класу як в Україні. І тут, якщо усі американські садочки платні, то Elementary School – безкоштовна. Все що треба, це скупити потрібне приладдя для дитини в школу», – каже медійниця.

Блогерка з Луцька показала, як в Америці збирає дитину у школу

Кожна школа і клас подає список інвентарю, який можна купити. У списку вказаний бренд, кількість, ціна і вага. Список некороткий, але й не складний. Оскільки Марина з чоловіком готуються завчасно, то у магазині ще є усе необхідне. Зі слів блогерки, зібрати дитину у підготовчий клас дуже бюджетно. Здебільшого потрібно купити ріні творчі засоби, наприклад, олівці та фломастери. Зошитів у косу лінійку чи клітинку не потрібно, але папір А4 мусить бути.

«Крім канцелярії, ще потрібно взяти серветки і зіпер пакети для сендвічів. Ми поки як в тумані і не знаємо, чи це в перший день нести у школу, чи як бути з цими речами. Бо ніяких інструкцій, окрім списку, не маємо. Я чула багато відгуків, що кіндергарден – несерйозне навчання. І там американські діти ще добувають час як у садочку. Можуть навіть спати, коли їм треба, або нічого не робити й гратися, бо так хочеться», – розповідає Марина.

Проте це, пояснює блогерка, всеодно не змушує менше хвилюватися, адже це новий етап у житті її доньки. Аби купити усе необхідне подружжя витратило 52 долари (близько 2 150 гривень). Окрім речей для навчання, їм лишилось лише купити одяг для донечки і її перший рюкзак.

Нагадаємо: нещодавно Марина Антонюк розповідала, як сварилась з американськими сусідами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів