Поділитись:

Який чай найкраще підійде для поліпшення роботи кишківника

Субота, 20 липня 2024, 00:19
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Дієтологи назвали найкращий чай для поліпшення здоров'я кишечника, пише УНІАН.

«Здоровий кишечник не тільки сприяє травленню і засвоєнню поживних речовин, але також підтримує безліч інших органів і функцій організму, включно з імунною системою, мозком, шкірою, серцем та багатьом іншим», - йдеться в статті.

Хоча існує безліч чаїв, які корисні для здоров'я кишківника, включно з м'ятою, ромашкою і фенхелем, імбирний чай вважається найкращим.

«Це популярний натуральний засіб, що використовується за багатьох захворювань. Його унікальне поєднання протизапальних, антиоксидантних властивостей, а також властивостей, що поліпшують травлення, робить його винятково ефективним у разі різних проблем із травленням», - додали у виданні.

Імбирний чай - користь

Може полегшити нудоту. Дієтологиня Крістал Ороско зазначила, що імбирний чай чудово підходить у разі проблем із травленням, особливо в разі частих болів у животі, здуття і нудоти. Він допомагає полегшити нудоту, блокуючи серотонінові рецептори в кишечнику, які викликають блювотний рефлекс.

Допомагає полегшити розлад шлунка. Імбир отримав визнання за свій терапевтичний вплив на здоров'я шлунково-кишкового тракту, особливо під час лікування таких станів, як гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ) та розлад шлунка. Дослідження показали, що імбир може допомогти зменшити вироблення шлункової кислоти, і це знизить симптоми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів