Поділитись:

«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику

П'ятниця, 19 липня 2024, 12:24
«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику

На Волині 52-річний харківʼянин пропонував прикордонникам 8400 євро за те, щоб безперешкодно виїхати за кордон. 

Хабародавець прибув у пункт пропуску автомобілем «Ауді». Під час прикордонного контролю разом із паспортом, як підставу для виїзду за кордон у період дії воєнного стану, чоловік надав документи про інвалідність 3 групи, тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного та довідку про надання відстрочки від призову на військову службу, – повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Під час перевірки зазначених документів у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо законності їх отримання.

Під час спілкування з прикордонником харків’янин поклав на стіл пачку купюр, зі словами:

«Тримайте! Чесно, просто випусти, будь ласка, я повернуся! Ви берете гроші, а я через два тижні повертаюся», - уточнив мандрівник.

«Я від вашої неправомірної вигоди відмовляюся», - категорично відповів прикордонник.

«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику

Про виявлення ознак злочину передбаченого ч.1 статті 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» прикордонники проінформували співробітників Національної поліції. Крім того, у подальшому правоохоронці встановили можливу причетність особи до вчинення злочину передбаченого ст. ч. 4 статті 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відомості про вчинення злочинів внесено до ЄРДР. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді домашнього нічного арешту терміном 60 діб.

«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику«Просто випусти, я повернусь»: на Волині чоловік тикав тисячі євро прикордоннику 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів