Поділитись:

«Я була останньою шльондрою, яка розбила сім'ю», – Христина Соловій про роман з Жаданом

Четвер, 18 липня 2024, 19:28
«Я була останньою шльондрою, яка розбила сім'ю», – Христина Соловій про роман з Жаданом

Відома співачка Христина Соловій розповіла  як реагує на хейт і сприймає чутки на тему її роману з  письменником та співаком Сергієм Жаданом.

В інтерв'ю YouTube-каналу Емми Антонюк «Це Ніхто Не Буде Дивитись» артистка наголосила, що не читає коментарі, але припускає, що в очах інших вона може виглядати «розлучницею сім'ї».

«Я ніколи не була коханкою Жадана. Ініціатива цих стосунків завжди була від нього. Ми дуже довго приховували ці стосунки і про це знало лише найближче оточення. Я не зіткнулася взагалі з жодним хейтом. Я просто намагаюся згадати... можливо, там були якісь погляди, вигуки, коли ми виступали. Я не читаю коментарів. Ні, я читаю лише коли у мене якась пісня виходить. У мене така броня щодо цього всього. Я припускаю, що якщо я з'являюся на публіці з чоловіком, якого хочуть усі розумні жінки в цій країні, то буде багато жінок, які не бажають мені добра. Я ж такою й була [у коментарях]: «останньою бл*ддю», «шль*ндрою» і «людиною, яка розбила сім'ю»», – каже артистка.

Соловій уточнила, що в інтерв'ю іноді говорить про особисте життя, щоб плітки про неї не перекручували та не згадували у ЗМІ.

 «Я не хочу говорити за Сергія. Він вибрав мовчання, і я це теж поважаю. Я в принципі не хотіла виносити на загальне осуд навіть інтерв'ю з Машею. Але це важко. Я розумію, що коли я чогось не домовляю... Ось мені зараз починають говорити "Ти така відверта стала. З яких пір ти почала говорити про своє особисте життя?". Коли ти перебуваєш в епіцентрі всіх цих пліток, тобі хочеться, як мінімум, розповісти правду, бо вона хоч трохи проливає світло та розуміння [усієї ситуації], - підсумувала Христина. - Із найсмішнішого... мені приписували роман із Вакарчуком дуже багато років. Я Святослава ніколи не сприймала як чоловіка», – каже Христина.

Більше – у відео:

«Я була останньою шльондрою, яка розбила сім'ю», – Христина Соловій про роман з Жаданом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів