Поділитись:

Скільки заробив Монатік на скандальному весіллі з Галкіним

Четвер, 18 липня 2024, 09:22
Скільки заробив Монатік на скандальному весіллі з Галкіним

Український співак з Луцька Дмитро Монатік, який нещодавно засвітився на українському весіллі в Італії разом з Максимом Галкіним, відзвітувався про свій заробіток.

Артист опублікував відповідний пост-звіт про завершення свого туру в Канаді, США та Європі. Окрім цього, він згадав про приватний захід, на якому розважав українців у компанії Максима Галкіна. Зокрема, за виступ на весіллі артист заробив 20 тисяч євро, – пише Уніан.

За тур та корпоратив Дмитру Монатіку вдалось зібрати 90 500 доларів, які він скерує на підтримку ЗСУ та постараджалим під час війни українцям.

«Звітую більш детально: концерти у США та Канаді принесли нам 59 500 доларів. Також завдяки виступу на приватному заході я додав ще 20 000 доларів. Ще 10 000 євро приніс нам виступ на Кіпрі! Також наша команда ще чекає на завершення розіграшу картини "Кохання космічних масштабів", яку я створив в галереї Нью-Йорка. Таким чином, під час цього виїзду команди в тур по США та Канаді, а також виступів у Європі, нам вдалося зібрати 90 500 доларів (79 500 доларів і 10 000 євро)», - прозвітував Монатік.

Нагадаємо, що розкішне весілля відбулось на березі озера Комо в Італії. Подія здійняла гору хейту від українців, які вважають, що така розкіш недоречна під час війни та постійних обстрілів.

Пізніше наречена відреагувала на хейт та сказала, що вони з чоловіком вже давно не живуть в України, але вони підтримують рідну країну.

Нагадаємо: чому у Луцьку не люблять Дмитра Монатіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів