Поділитись:

Відомого блогера-мільйонника Волошина внесли до бази «Миротворець»

Середа, 17 липня 2024, 21:46
Відомого блогера-мільйонника Волошина внесли до бази «Миротворець»

Скандальний український блогер Олександр Волошин, який пропонував «грати на умовах» Росії, щоб гинуло менше українців, обурився, що потрапив до «Миротворця».

Про це він зазначив у відео, яке поширив в instagram.

29-річний український блогер-мільйонник Олександр Волошин здивований, що потрапив до бази «Миротворець».

«Коли мені це скинули, я спочатку не повірив. Думав, що товариш вирішив мене пранканути, але потім зрозумів, що це правда. Я не знаю, як мені реагувати на це, кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись», - наголосив інфлюенсер.

На сайті «Миротворця» зазначаєть, що Волошина звинувачують в участі в актах гуманітарної агресії проти України та поширенні російської пропаганди. Його називають «пособником російсько-фашистських загарбників та терористів».

«Таке відчуття, що діло часу, коли мене просто упакують, зроблять ворогом народу. При чому зроблять так, щоб люди реально в це повірили. Щось придумають, як це зробити. Зробити людину антигероєм дуже легко», – заявив блогер.

8 липня Росія здійснила масований ракетний удар по Україні, зокрема поціливши в дитячу лікарню «Охматдит». Волошин став одним з тих блогерів, які після трагедії заявили, що Україні потрібно домовлятися з Росією.

«Треба зіграти за їхніми правилами, а потім зробити так, щоб по факту вони зіграли за нашими правилами. Прорахувати ці пару кроків не так важко. Я не розумію, чому це не робиться?», - заявив блогер-мільйонник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів