Поділитись:

На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)

Середа, 17 липня 2024, 16:31
На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)

На Львівщині правоохоронці викрили 75-річну бабусю та її 29-річного онука на збуті психотропів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 75-річна жителька Нового Роздолу та її 29-річний онук реалізовували наркозалежним особам синтетичний наркотик PVP способом «з рук в руки» за місцем свого проживання.

Правоохоронці задокументували кілька фактів розповсюдження зловмисниками заборонених речовин, окрім того, під час санкціонованого обшуку в них було вивили та вилучили речовину, схожу на психотропний засіб PVP, засоби для фасування, електронні ваги, а також інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Львівській області.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваним запобіжні заходи: бабусі – домашній арешт, а онуку – тримання під вартою.

На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото)На Львівщині 75-річна бабуся та її онук торгували наркотиками (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів