Поділитись:

У Луцьку муніципали покарали жінку, яка підливала нечистоти сусідам (фото)

Середа, 17 липня 2024, 15:53
У Луцьку муніципали покарали жінку, яка підливала нечистоти сусідам (фото)

У Луцькій громаді муніципали склали адмінпротокол на жінку, яка зливала рідкі відходи на межі із сусідською ділянкою.

Про це у середу, 17 липня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Інспектором відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було відреаговано на звернення щодо зливання рідких побутових відходів на межі земельних ділянок за адресою: місто Луцьк, вулиця Свободи, 26. Під час перевірки звернення факт зливання рідких побутових відходів підтвердився.

Дії порушника кваліфіковано як порушення Правил благоустрою міста Луцька, а саме пункту 3.2.15, який забороняє зливати рідкі побутові відходи у не обладнаних для цього місцях», – йдеться у дописі.

На порушницю склали адміністративний протокол за статтею 152 КУпАП та передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

У мунварті зазначили, що цей випадок слугує черговим нагадуванням про те, що кожен з нас несе відповідальність за чистоту та благоустрій міста. Жителів Луцької громади просять бути уважними та дотримуватися правил поводження з побутовими відходами.

Також у департаменті нагадали, що зливання рідких побутових відходів у не обладнаних для цього місцях заборонене. А за порушення Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність

Звернутися до департаменту муніципальної варти можна за номерами телефонів: 0670000679, 0661021102.

У Луцьку муніципали покарали жінку, яка підливала нечистоти сусідам (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів