Феєричні кадри: в ОК «Захід» показали роботу 33 ОМБр

Середа, 17 липня 2024, 15:42

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну особовий склад 33-ї Окремої механізованої бригади Збройних Сил України продовжує знищувати окупантів, де б ті не перебували. Спочатку на Запорізькому напрямку, на цей час – на Донеччині.

У підрозділах з’єднання зі зброєю в руках захищають Україну представники різних областей України, і це робить бригаду ще більш різноманітною та згуртованою, – повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Оперативного командування «Захід».

«Що не доба, то чергові підтвердження успішної бойової роботи», – йдеться у повідомленні.

Наприклад, виняткова нагода трапилася операторам «Фурії» батальйону управління артилерійської розвідки. Бригадні «пташники» отримали координати цілі у тилу противника, де ті накопичували боєкомплект.

«Крила пролетіли углиб, і вже за лічені хвилини ворожий склад відчув на собі всю нищівну міць вогневого артилерійського удару українських воїнів!

Вражаючі та ефектні фото, поширені Службою зв’язків з громадськістю 33-ї ОМБр ЗСУ, підтверджують феєричне видовище полум’яних ночей Донбасу», – зазначили військові.

В Оперативному командуванні «Захід» наводять контактну інформацію для тих, хто прагне долучитися до лав 33-ї ОМБр:

тел.: +380 98 363 8420; e-mail: press33brig@gmail.com.

Будь собою! У бригаді є робота для всіх!

Фото Служби зв’язків з громадськістю 33-ї ОМБр ЗСУ

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: