Поділитись:

Привид генерала-самогубця щовечора переслідував норвезьку принцесу

Четвер, 18 липня 2024, 05:07
Привид генерала-самогубця щовечора переслідував норвезьку принцесу

Принцеса Марта Луїза, дочка норвезького короля Гаральда, заявила, що її переслідував привид нацистського генерала, який застрелився в її спальні. 52-річна жінка поділилась моторошним моментом, коли її хотів задушити привид військового під час подкасту «Modern Royalty». Що відомо про інцидент, розповів 24 канал.

Як принцесу переслідував привид

Генерал Вільгельм Редісс розкішно жив у королівському замку під час німецької окупації Норвегії під час Другої світової війни. Він був правою рукою Адольфа Гітлера в країні та керував масовою депортацією євреїв-норвежців до таборів смерті.

Чоловік покінчив життя самогубством, застрелившись під час краху Третього рейху в Норвегії 8 травня 1945 року.

Експерт із часів Другої світової війни Асбьорн Сварстад підтвердив місцевим ЗМІ, що його дійсно знайшли мертвим на дивані в кімнаті, яка пізніше стане спальнею принцеси.

Марта Луїза каже, що в підлітковому віці він її регулярно переслідував. Колишній генерал щовечора з’являвся до неї в її спальні та дивився на неї.

Коли я переїхала в цю кімнату, я страшенно боялася темряви. І там був чоловік, який дивився на мене. Я розповіла всім. Кожного вечора мої няні або мої батьки заглядали за штори, відсували їх і казали:

«Дивися за шторами нікого немає. Тут нікого»,– ділиться принцеса.

Вона зізнається, що не знала повної жахливої ​​правди про те, хто її переслідує, доки через роки її батько не розкрив тривожне минуле замку. Коли Марта Луїза говорила з ним про паранормальний досвід, він сказав їй:

«О, це кімната, де нацистський генерал покінчив життя самогубством».

Додамо, що Марта Луїза є самопроголошеною ясновидицею та четвертою в черзі на престол Норвегії. Вона була змушена відмовитися від королівських обов’язків у 2022 році через суперечливі погляди свого партнера Дурека Веррета, який називає себе шаманом та вважає, що смуток є причиною дитячого раку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів