Четверо загиблих: на Львівщині зіткнулися рейсовий автобус і вантажівка (фото)

Середа, 17 липня 2024, 13:19

У Львівській області зіткнулися рейсовий автобус та автопоїзд – четверо людей загинуло та семеро – травмовані, серед них – чотирирічний хлопчик.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

ДТП трапилась у середу, 17 липня, близько 10:10 на автодорозі Мукачево – Івано-Франківськ – Львів в межах села Давидів Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус «БАЗ» сполученням «Львів – Вибранівка» та автопоїзд MAN.

Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких – чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Зараз медики уточнюють їхні діагнози.

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: