Луцькі волонтери передали допомогу рятувальникам (відео)

Вівторок, 16 липня 2024, 17:00

Представники громадської організації Громадянський рух «СВІДОМІ» передали гуманітарну допомогу волинським пожежникам, яку отримали від німецьких партнерів.

Про це йшлось в сюжеті телеканалу «Конкурент TV». 

«Ми передаємо гуманітарну допомогу від наших німецьких партнерів з німецького міста Вестерштеде. Співпрацюємо з цією організацією фактично від початку повномасштабного вторгнення. Впродовж останнього року тісно співпрацюємо по лінії пожежної безпеки», – каже представник ГО Громадянський рух «Свідомі» Михайло Наход.

Начальник першого пожежного державного загону у Волинській області Мирослав Пастух каже, що така допомога дуже важлива, адже наші пожежні підрозділи постійно залучені до виконання рятувальних завдань у різних областях, в безпосередній близькості до бойових дій.

«Наші рятувальники виконують задачі і в Чернігівській, і в Донецькій , і в Харківській, і в Херсонській областях . Постійно перебувають під ворожими обстрілами і виконують тяжку роботу по ліквідації надзвичайних ситуацій, по допомозі населенню, по гуманітарних поставках. Ці матеріальні цінності постійно потребують оновлення, бо швидко стають непридатними після постійного використання. І це значно посилить і гарнізон Волинської області, тому що буде рівномірно все розприділено по підрозділах, і так само буде здійснено передачу на ті підрозділи, які виконують задачі на деокупованих територіях», – каже Мирослав Пастух.

centerМихайло Наход, Алла Надточій та Мирослав Пастух (по центру)

Голова ГО Громадянський рух «Свідомі»» Алла Надточій, зазначила, що зараз важливо аби, кожен робив максимум на своєму місці.

«Хлопці їздять на схід і ми прийняли рішення, чому ми самі будемо їздити по громадах, а от саме співпраця з підрозділами і вони разом з тим будуть передавати те, що є необхідним, що потрібно і що будуть акумулювати в себе, роздавати по інших громадах там, де це є необхідним», – каже пані Алла

Тож надзвичайники та представники Громадянського руху «СВІДОМІ» щиро вдячні німецьким партнерам за допомогу та постійну підтримку. Адже вона допомагає нашим спецслужбам у виконанні завдань та спільному наближенні Перемоги.

Детальніше дивіться у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: