Поділитись:

Як лучани відпочивають на теремнівських ставках (відео)

Понеділок, 15 липня 2024, 22:30
Як лучани відпочивають на теремнівських ставках (відео)

Щоліта Теремнівські ставки стають місцем відпочинку для сотень людей. А надто цього року, бо такої аномальної спеки в Луцьку не було давно. Буквально в суботу волинські синоптики зафіксували новий температурний рекорд – 35,9°. Вода в Теремнівських ставках прогрілася до 27°.

Вільних місць на цьому пляжі, за словами чергових рятувальників, у суботу практично не було, йдеться в сюжеті «12 Каналу», – пишуть Волинські новини.

«Напевно, пів міста сюди прийшло. Дехто приходить напідпитку, але жодних випадків тут не відбувалося. Всі культурно відпочивають, плавають», – прокоментував рятувальник Юрій.

Лучани розповіли, що на Теремнівських ставках рятуються від спеки. Деякі приходять щодня. Відпочивають компаніями, смажать шашлики.

За словами відпочивальника Андрія, він обрав Теремнівські ставки, бо вони неподалік дому, тут є вбиральня, магазини, а найголовніше – можна покупатися дітям.

Інші відпочивальники скаржаться, що хоч тут мілко, але безпечного спуску у воду немає. Тому, на їхню думку, бажано було би облаштувати сходи для заходу у воду.

«Там обрив. Там можна впасти і зламати ноги. Не розумію, чому не можна щось зробити для дітей. А так у принципі нормально. Вода нормальна. Усе чисто. Засмагаємо», – сказав Олександр.

На центральному пляжі сходи є, але користуються ними не всі. Дітям до вподоби стрибати у воду з берега.

«Тепленька, гарна погода сьогодні, але вода зеленувата, трішки брудна. Діти радіють, їм начхати. А от дорослим не дуже тут купатися», – зазначила Анна.

Натомість інші відпочивальники наголосили: вода чиста і їм усе подобається. 30-градусна спека, за словами синоптиків, протримається ще близько тижня. На території області можливі короткочасні дощі та грози.

Як лучани відпочивають на теремнівських ставках (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів