На Волині патрульні затримали 5 п'яних водіїв на вихідних

Понеділок, 15 липня 2024, 16:55

Протягом минулих вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 5 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це повідомили у фейсбуці патрульної поліції Волинської області. Також вони коротко розповіли про декілька із них.

Перше порушення було зафіксовано луцькими інспекторами під час комендантської години.

«У Луцьку інспектори зупинили автомобіль марки Renault Megane, який рухався під час дії комендантської години. Під час спілкування патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Однак від освідування в медичному закладі чоловік відмовився. З’ясувалося також, що керманич ніколи не отримував посвідчення водія відповідної категорії», – повідомили в управлінні патрульної поліції Волині.

Ще одного нетверезого 48-річного керманича автомобіля Subaru зупинили на дорожній станції патрульної поліції в селі Вишнів. У нього були помітні явні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат перевірки драгером – 1,43 проміле.

Третє порушення зафіксували ковельські патрульні. Вони зупинили автомобіль Mitsubishi Galant, який рухався під час комендантської години.

«Спілкуючись із водієм, інспектори помітили у нього ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд у медичному закладі. Результат — 1, 84 проміле», – стверджують патрульні.

Поліцейські склали відповідні протоколи на порушників та закликають керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху та бути свідомими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: