Де та за скільки у Луцьку покататися на квадроциклах (фото)

Понеділок, 15 липня 2024, 11:58

Поціновувачі драйвового відпочинку у розпал літа шукають цікаві варіанти дозвілля з адреналіном. А що може бути кращим, аніж швидка їзда з вітерцем на квардоциклах лісовими галявинами та полями.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізнавалися, де у Луцьку орендувати та покататися на квадроциклах, а також – скільки це коштує.

Одразу зауважимо, що для катання на квадроциклах не потрібне водійське посвідчення.

У клубі активного відпочинку Extreme Pro розповіли, що прогулянка на квадроциклах відбувається за підготовленим маршрутом на околицях міста.

«Ви ніколи не знатимете, що чекає вас за крутим поворотом чи спуском. А їх, повірте, буде немало. Бездоріжжя – це стихія квадроциклів. Стрімкі підйоми, різкі спуски, рови, рівчаки, балки – для квадроцикла це зовсім не проблема, а для водія – справжня пригода. І не бійтеся забруднитись болотом. Ви будете в спеціальному костюмі, а проїхатись розмитою дорогою після дощу, де звичайне авто просто вгрузло б у багнюці, ще той кайф», – йдеться на сайті клубу.

В клубі Extreme Pro кажуть, що для заїзду надають форму, шолом та рукавиці. За потреби є інструктори, які можуть супроводжувати протягом усього заїзду.

 

Вартість заїзду для однієї людини – 900 гривень за 30 хвилин, 1300 гривень за 60 хвилин, 1650 гривень за 90 хвилин. На квадроциклі можуть їздити і вдвох, головне, аби загальна вага пасажирів не перевищувала 120 кг. За другого пасажира доведеться доплати ще 300 гривень незалежно від часу катання.

 

У селі Сирники, що неподалік Луцька, є Kvadro Baza, яка теж пропонує катання на квадроциклах, а ще на мотоциклах та баггі.

Вартість заїзду у клубі залежить рівня підготовки.

 

«Початківець» або 30 хвилин катання – 900 гривень (пасажир 6-12 років безкоштовно, віком 13-14 років додатково 300 гривень),

«Пілот» або 60 хвилин катання – 1300 гривень (пасажир 6-12 років безкоштовно, віком 13-14 років додатково 300 гривень),

«Експедитор» або 90 хвилин заїзду – 1650 гривень (пасажир 6-12 років безкоштовно, віком 13-14 років додатково 300 гривень).

У вартість входить:

  • квадроцикл LINHAI M 150 або Shark 200;
  • захисний шолом;
  • захисні окуляри;
  • захисні рукавиці;
  • спеціальний костюм (поверх вашого одягу);
  • супровід інструктора; (інструктаж, супровід під час їзди, та надання сервісних послуг);
  • тепла та комфортна роздягальня;
  • гарячий чай у холодну пору;
  • спеціальна облаштована траса.

Екстрим на квадроциклах на околицях Луцька пропонує також фабрика емоцій «Твоє», на сайіт якої можна придбати сертифікат для заїзду. Ціна для однієї людини – 900 гривень за 30 хвилин, 1300 гривень за годину.

 

Година катання одного дорослого та однієї дитини вартує 1550 гривень.

«Крутий заїзд на квадроциклах по бездоріжжю лісів неподалік м. Луцьк – ідея, яка дуже ТОП! Сертифікат «ТвоЄ» на прогулянку на квадроциклах – дуже класний подарунок любителям драйву, екстриму, нових вражень.

До того ж це крута можливість назбирати багато лайків під новими світлинами у вашій стрічці в Instagram або чудовим доповненням до сторінок фотоальбому», – йдеться на сайті фабрики емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: