Люблять обійматись та сидіти на колінах: 11 найласкавіших порід собак

Вівторок, 16 липня 2024, 01:12

Якщо ви хочете завести собаку, яка буде відданим і люблячим домашнім улюбленцем і зможе лежати з вами на дивані та обійматися всю ніч, то є певні породи, яких ви можете поставити на перше місце у своєму списку бажань.

Портал The Scotsmen назвав 11 найласкавіших порід собак згідно з даними Американського кінологічного клубу, – пише УНІАН.

  • Лабрадор ретривер

Для людей, які мали лабрадора ретривера, не є несподіванкою, що вони займають перше місце в цьому списку. Вони дуже милі, ласкаві та віддані. 

  • Боксер

Деколи боксери можуть виглядати трохи сварливими, але вони відомі тим, що створюють надзвичайно глибокі та міцні зв’язки зі своєю родиною. Вони вимагають більше уваги та ласки, ніж інші собаки, але віддають це вдесятеро більше.

  • Такса

Якщо у вас є такса, ви можете не сумніватися, що ви її улюблена людина в світі. Вони із задоволенням будуть годинами спати у вас на колінах або на спині, насолоджуючись лоскотанням животика.

  • Ши-цу

Ши-цу - це собака з королівським корінням, яка вперше була виведена для охорони палацу імператора Китаю. Насправді незабаром вони стали улюбленими собаками-компаньйонами членів королівського двору, проводячи більше часу на колінах своїх господарів. 

  • Хорт

Ця порода собак насамперед відома своєю швидкістю. Проте, коли вони не бігають по парку, вони дуже ніжні та ласкаві і залюбки проведуть час у ваших обіймах.

  • Золотистий ретривер

Так само як і їхні двоюрідні брати-лабрадори, золотистий ретривер живе, щоб любити людей, утворюючи особливо міцні та ласкаві зв’язки з ними.

  • Кавалер Кінг Чарльз спанієль

Відданий і ласкавий спанієль - це ще одна собака, яка буде слідувати за вами по дому і залюбки проведе час у вас на колінах. 

  • Джек Рассел тер'єр

Джек Рассел демонструватиме свою глибоку прихильність до своїх власників трьома різними способами: старанно слідуватиме за ними, постійно буде притулятися, коли це можливо, і захищатиме, коли мова заходить про незнайомців.

  • Бішон фрізе

Улюблене місце цих собак – у вас на колінах. Вони також люблять згортатися калачиком на краю вашого ліжка. Їх милий характер означає, що вони гарантовано добре ладнатимуть майже з будь-ким, але збережуть особливу кількість любові до своєї родини.

  • Ньюфаундленд

Ньюфаундленд - ніжні велетні. Хоча й вони потребують багато вправ, але наприкінці довгої прогулянки вони не люблять ніщо інше, як згорнутися калачиком біля свого власника. Вони також неймовірно люблять дітей.

  • Мопс 

Немає нічого, що подобається мопсу більше, ніж коли він сидить на колінах свого господаря, проводячи години, коли його радісно погладжують. Вони також слідуватимуть за вами, як тінь, куди б ви не йшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: