Поділитись:

У Луцьку п'яний молодик їздив на возі та тикав «фак» патрульним (відео)

Понеділок, 15 липня 2024, 10:18
У Луцьку п'яний молодик їздив на возі та тикав «фак» патрульним (відео)

У центрі Луцька в неділю, 14 липня, група молодиків роз'їжджала на возі. Спершу перехожі помітили незвичного учасника дорожнього руху біля ЦУМу, а згодом біля ВНУ імені Лесі Українки їх уже зупинили патрульні.

Як повідомили журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у пресслужбі патрульної поліції області, на водія гужового транспорту склали протокол.

На вже іншому відео, яке поширили у місцевому телеграм-каналі, видно, що воза зупинили патрульні. Одному з молодиків це, схоже, не сподобалось й він чомусь вирішив проникнути до автівки поліції, а згодом показав правоохоронцям непристойний жест – середній палець.

«Покатався на возі, заліз в машину до поліції й показав середнього пальчика, був скручений за це. В принципі продуктивний день», – йдеться в описі до відео.

На хлопця, який керував гужовим транспортом, склали протокол за ч. 3 ст. 127 КУпАП. Йдеться про порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин. За п'яне кермування возом санкція статті передбачає штраф у розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 680 гривень.

«Виїхав допоміжний екіпаж, тому що там було багато осіб. Один з пасажирів, який безпосередньо їхав у гужовому транспорті, 2003 року народження під час спілкування почав агресивно себе поводити, нецензурно виражатись у бік поліцейського й був затриманий. На нього склали постанову за ч. 3 ст. 127 КУпАП та протокол за статтею 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського)», – розповіли у пресслужбі патрульної поліції. 

Нагадаємо: У Луцьку затримали чоловіка, який розмахував мечем посеред вулиці й влаштував двобій із пандусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів