Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)

Субота, 13 липня 2024, 12:31
У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)

У Луцьку в останню путь провели загиблих на Донеччині військовослужбовців: 47-річного солдата Юрія Футалу та 43-річного молодшого сержанта Віктора Сіліна.

Відспівали полеглих воїнів у суботу, 13 липня, в кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Футала Юрій Володимирович, 24 листопада 1976 року народження, був мобілізований на посаду навідника механізованого відділення в складі механізованого батальйону. Солдат Юрій Футала загинув 7 липня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Побєда Донецької області.

Лучанин Сілін Віктор Миколайович, 1 червня 1981 року народження, був мобілізований на посаду стрільця-номера обслуги десантно-штурмового відділення в складі десантно-штурмової роти. Молодший сержант Віктор Сілін загинув 9 липня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі селища Дружба Донецької області.

Під час проповіді священнослужитель зазначив:

«Замість того, щоб співати “Многая літа”, ми співаємо “Вічная пам’ять”, бо у нас триває жорстока війна, яка забирає найкращих. Ті, хто пішов нас захищати, віддають свої життя. Згинуть наші вороженьки як роса на сонці – так і буде, але для цього треба докласти всіх зусиль, аби здолати загарбників».

Поховають Юрія Футалу у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Віктора Сіліна — на кладовищі села Липини.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним та близьким загиблих.

У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на Донеччині Юрієм Футалою та Віктором Сіліним (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів