Поділитись:

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня

П'ятниця, 12 липня 2024, 21:00
Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 12 липня.

У ВНУ сьогодні  – випускний

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня 

У ВНУ імені Лесі Українки відбулося урочисте вручення документів про здобуття освіти випускникам, яке ознаменувало завершення навчального року.

Monatik з Луцька «засвітився» із Галкіним на розкішному весіллі в Італії 

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня 

Відомий співак Monatik з Луцька разом із російським шоуменом Максимом Галкіним виступив на українському весіллі, яке молодята зіграли за кордоном.

Свято відбулося біля озера Комо, що в Італії. Максим Галкін був ведучим та розважав гостей. Що цікаво, захід гуморист намагався вести українською. Також Максим Галкін потішив гостей українськими піснями. Зокрема, він заспівав українською такі треки, як «Ой, смереко», «Одна калина», «Золото Карпат» та інші. Відповідні відео поширила наречена Ангеліна Терська.

У центрі Луцька знову з'явилися «мокрі шибениці»

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня 

У Луцьку з'явилися водяні рамки. Одна з таких вже стоїть у центрі міста на Театральному майдані. Поруч лежали шланги, які, вочевидь, прилаштують до «шибениць».

На Світязі чоловік з ножем кидався на пляжі на людей

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня 

На озері Світязь, пізно уночі, чоловік на пляжі розмахував ножем та ледь не поранив людей.

Відповідне відео почало ширитись у місцевих пабліках.

На кадрах видно, що чоловік, з виду у стані алкогольного сп'яніння, бродив пляжем з ножем. Згодом до нього підійшла компанія молодиків та попросила викинути ніж, проте на це відпочивальник не зреагував. Тоді ж йому в обличчя пирснули невідомою речовиною, ймовірно, перцевим балончиком. Але той не зреагував і попрямував далі.

На Волині чоловік ховав «закладки»

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня 

У селі Боголюби чоловік розкладав закладки з наркотиками. Його виявив і затримав на гарячому дільничний офіцер поліції.

З’ясувалося, що затриманий, 28-річний житель Луцького району, за допомогою телеграм-каналу розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини.

У нього вилучили 72 закладки психотропної речовини амфетамін, 10 закладок психотропної речовини Альфа «PVP», електронні ваги, зіппакети, мобільний телефон, ноутбук та автомобіль.

Зловмисника затримали.

На Волині знайшли сокиру, якій 6000 років

Випускний, Monatik і «мокрі шибениці»: чим жив Луцьк в п'ятницю, 12 липня 

Зокрема як повідомляє Суспільне, до Ковельського історичного музею уродженець селища Люблинець Віктор Булахов передав 40 одиниць артефактів, знайдених на території Волині. Серед яких — і є та сама сокира неолітична.

Вона знайдена у Ківерцівському районі у селі Сокиричі на березі річки Конопельки. Її довжина – 20 см; ширина – 10 см.  Повідомляють, що вона в хорошому стані, є незначні дефекти та надщерблення на поверхні.

Новини України за день 

  • Атака РФ регіонів України 

Внаслідок удару російських окупаційних військ у Торецьку Донецької області зруйновано місцеву пожежно-рятувальну частину. Як повідомили у ДСНС, серед особового складу на щастя ніхто не постраждав.  

Також окупанти ввечері 11 липня випустили з літаків стратегічної авіації по Україні 5 крилатих ракет типу Х-101 — українські військові збили всі ворожі цілі. Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, росіяни здійснили пуски із Саратовської області передусім у напрямку міста Старокостянтинів.

Також протиповітряна оборона знищила 11 «шахедів» та безпілотників невстановленого типу, які росіяни запускали протягом ночі з Краснодарського краю та Курської області. Безпілотники збили в Миколаївській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій, Херсонській та Сумській областях.

  • У селі Стариця на Харківщині під час евакуації через лісосмугу підірвалися шестеро людей

Вони хотіли евакуюватись, але натрапили на розтяжку, яку залишили після себе окупанти, і підірвалися.

За даними Харківської ОВА, поранення отримали цивільні чоловіки віком 18 та 63 років і жінка 43 років. Всі постраждалі перебувають у лікарні, їм надають допомогу.

  • У дитячій лікарні «Охматдит» після російського удару знову запрацювали лабораторія та центр крові

Це дає змогу «потихеньку» повертати онкологічних пацієнтів у відділення, де проведені першочергові ремонти. Про це сказав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу 12 липня.

Гендиректор «Охматдиту» Володимир Жовнір розповів, що попри російську атаку в лікарні продовжували лікуватися десятки дітей з дуже важкими патологіями. Йдеться про пацієнтів у відділеннях ендокринології, неврології, двох педіатричних відділеннях та відділенні СНІДу. Жовнір зазначив, що найближчим часом до лікарні можуть бути переміщені діти з онкології.

  • На кордоні з Румунією виявили ще одного потопельника

Вдень 11 липня військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби «Грушово» Мукачівського загону виявили в річці Тиса, на кордоні з Румунією, тіло людини. Загиблим виявився 33-річний житель Закарпаття. Від початку року це вже 17 випадок виявлення потопельника, який намагався подолати Тису, щоб у незаконний спосіб перетнути кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів