Поділитись:

Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)

П'ятниця, 12 липня 2024, 16:49
Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)

У ВНУ імені Лесі Українки відбулося урочисте вручення документів про здобуття освіти випускникам, яке ознаменувало завершення навчального року.

Інформація про це з'явилась на сайті Волинського національного університету імені Лесі Українки. 

Дійство відбулося на майданчику біля спуску від проспекту Волі до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

За традицією розпочалися урочистості спільним виконанням Гімну України, а також вшануванням загиблих на війні з російським агресором захисників і захисниць. А опісля всіх слів привітань випускники дочекалися хвилюючої миті отримання диплома, до якої йшли довгих чотири роки.

Омріяні дипломи отримали 1493 випускники, зокрема 159 – із відзнакою. Випускники спеціальності 226 Фармація, промислова фармація отримали диплом магістра, тоді як їхні колеги з інших факультетів і спеціальностей – диплом бакалавра.

Навіть липнева спека не зменшила позитивну атмосферу та святковий настрій володарів дипломів. Після завершення дійства ще довго лунали вітання від рідних, друзів випускників.

Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)Спека, сльози і дипломи: у ВНУ – випускний (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів