Monatik з Луцька «засвітився» із Галкіним на розкішному весіллі в Італії (відео)

П'ятниця, 12 липня 2024, 15:47

Відомий співак Monatik з Луцька разом із російським шоуменом Максимом Галкіним виступив на українському весіллі, яке молодята зіграли за кордоном.

Про це пише ТСН

Свято відбулося біля озера Комо, що в Італії. Максим Галкін був ведучим та розважав гостей. Що цікаво, захід гуморист намагався вести українською. Також Максим Галкін потішив гостей українськими піснями. Зокрема, він заспівав українською такі треки, як «Ой, смереко», «Одна калина», «Золото Карпат» та інші. Відповідні відео поширила наречена Ангеліна Терська.

Засвітився на весіллі українців в Італії MONATIK, який зараз перебуває в благодійному турі. Звісно ж, заспівав лише українські треки. У команді співака в коментарі Аліні Доротюк пояснили, що він погодився виступити на весіллі, аби зібрати більше коштів на потреби ЗСУ. У співака був вихідний між благодійними концертами і саме цього дня у молодят було свято.

«Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва», – прокоментували в команді артиста.

Також менеджмент MONATIK запевнив, що організатори з України, а на весіллі були лише українці. Щодо Максима Глакіна – то в нього ізраїльський паспорт.

«Жодного росіянина серед гостей на весіллі на було. Всі гості – українці. З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим - не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні», – запевнили в команді артиста.

Нагадаємо: чому у Луцьку не люблять Дмитра Монатіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: