Поділитись:

Равликова ферма на Волині постачає молюсків до закордонних ресторанів (відео)

П'ятниця, 12 липня 2024, 14:44
Равликова ферма на Волині постачає молюсків до закордонних ресторанів (відео)

Вирощування равликів – цікава справа, яка приносить хороші прибутки і набуває все більшої популярності серед українців. У селищі Луків, що на Волині, Вадим Гарькавий має власну равликову ферму. Секрети свого бізнесу він розповів журналістам телеканалу «Конкурент TV».

«В нас це бізнес новий, люди споживати то не споживають так його, бо ще готувати не всі вміють. Треба навчитись готувати – це так само ще до того йде. Ну так вирішив равликів, бо що ж там заселив, висели, вигодував та й все», – каже господар. 

Чоловік розповідає, займатись равликами дуже непроста справа. Їх потрібно годувати спеціальним кормом, постійно поливати, і звичайно ж оберігати від пташок, які дуже люблять їх їсти.

«Клопітка справа, якщо чесно. Це як малі діти, постійно малі діти. Я і не знав що таке може бути. Я вже не мав сили. Але хай но вернеться сезон і сили появляться», – додає пан Вадим. 

Чоловік розповів, що продає равликів за межі України, оскільки такий цікавий делікатес, у нас ще не набув популярності. Хоча з кожним роком все більше ресторанів поповнюють свої меню наземними молюсками.

Як виявилось, між українськими равликовими фермами шалена конкуренція, але власника равликової ферми на Волині це не лякає та не зупиняє.

Більше – у сюжеті. 

Равликова ферма на Волині постачає молюсків до закордонних ресторанів (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів