Поділитись:

Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)

П'ятниця, 12 липня 2024, 11:18
Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)

На присадибних ділянках 44-річного та 23-річного мешканців Горохівщини та Ковельщини правоохоронці виявили та вилучили майже 150 кущів конопель.

Про це у п'ятницю, 12 липня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Так, співробітники сектору кримінальної поліції виявили 56 кущів у 44-річного жителя села Цегів. Чоловік вирощував заборонені речовини у теплиці та на подвір’ї. Рослини вилучили.

А у селі Пісочне, що на Ковельщині, поліцейські офіцери громади виявили незаконний посів конопель у 23-річного місцевого мешканця. Вилучили 86 кущів.

Рослини направили на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 310 (Посів або вирощування конопель) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо: 10 липня на присадибній ділянці, належній 59-річному жителю Зимнівської громади, виявили плантацію конопель та маку – вилучили понад 400 кущів рослин.

Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото)Двоє волинян виростили на городах понад 150 «веселих» кущів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів