На Волині підприємства працюють попри війну, – Юрій Погуляйко (відео)

П'ятниця, 12 липня 2024, 08:21

Всеукраїнська кампанія «Зроблено в Україні» на підтримку українського виробництва набирає обертів. Адже купувати українську продукцію – означає стимулювати свою, а не чужу економіку.

Про це написав на своїй фейсбук-сторінці начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Як очільнику області, мені особливо приємно повідомити, що волинські підприємства відзначені на державному рівні та стали активними учасниками президентської кампанії «Зроблено в Україні», – зазначив він.

Як повідомив Погуляйко, на Волині підприємства працюють попри війну, забезпечуючи підтримкою та роботою своїх постійних і нових працівників, адже розуміють, що люди – їхня основна цінність.

За його словами, до 40% від вартості продукції українського виробництва повертається в бюджет країни у вигляді зарплат, податків і платежів у пенсійний фонд. Ці ж податки підтримують Сили безпеки й оборони України під час війни.

«Завдяки кому це стало можливим? Завдяки кожному, хто віддав перевагу продукції українського бренду. Бо купуючи українське, ми створюємо попит і також демонструємо популярність нашого виробництва усьому світу.

Вдячний кожному із малих та великих виробників Волинської області за вашу роботу та вклад. Залишайте у коментарях назви волинських брендів та підприємств, продукція яких варта загальної уваги. Нехай те, що зроблено в Україні, стає ще більш відомим», – підсумував Юрій Погуляйко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: