Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 липня

Четвер, 11 липня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 11 липня. 

Про те, скільки коштує відпочинок на Пісочному

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 липня 

Озеро Пісочне, розташоване на території Шацького національного природного парку у Волинській області, є одним з найпопулярніших місць для відпочинку на Волині. Це озеро приваблює туристів своєю чистою водою, мальовничими пейзажами та різноманітними варіантами для комфортного проживання.

Про те, що мотоциклісту відірвало частину ноги: у Луцькому районі сталася жахлива ДТП

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 липня 

У Луцькому районі сталася аварія за участю автомобіля та мотоцикла. Водію двоколісного відірвало частину ноги.

ДТП трапилася вчора ввечері, 10 липня, поблизу села Цумань Луцького району.

На автодорозі Цумань-Карпилівка сталося лобове зіткнення автомобіля та мотоцикла.

Про те, що пів Луцька на 4 години залишиться без води

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 11 липня 

Вночі 12 липня частина Луцька залишиться без води.

У Луцьку 12 липня з 00:00 до 04:00 буде повністю відсутній тиск на водопровідній мережі правосторонньої частини р. Стир. Це пов'язано із заміною обладнання.

Про те, що на Волині домашній кіт, хворий на сказ, покусав господиню

Про це повідомили у Володимирській районній державній адміністрації.

Відомо, що цей випадок стався у селі Осмиловичі Поромівської громади. Жінка отримує всю необхідну медичну допомогу.

Новини України за день

  • Атака РФ регіонів України 

У ніч на 11 липня російські окупанти атакували Україну 2 балістичними ракетами «Іскандер-М» та 6 ударними БпЛА типу «Shahed», усі ворожі дрони вдалося знищити.

Вранці 11 липня російські загарбники обстріляли територію сільгосппідприємства у с. Глушківка Харківської області, поранивши 4 людей.

У ДСНС додали, що постраждала велика рогата худоба. А на відкритому просторі зайнялась суха солома на площі 150 кв.м. Пожежу загасили. 

Окрім того російські війська 11 липня скинули з безпілотника вибухівку на пожежний автомобіль під час гасіння пожежі на території Білозерської громади Херсонської області. Зазначається, що рятувальники встигли зайти у безпечне місце. З особового складу ніхто не постраждав.

  • Обіцянка виконана: Кулеба про появу F-16 в українському небі влітку 2024 року

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що обіцянка щодо того, що влітку 2024 року в українському небі з’являться винищувачі F-16, уже виконана.

«По-перше, ми обіцяли, що влітку 2024 року в українському небі будуть битися F-16, і ця обіцянка виконана. По-друге, це лише перша хвиля. Насправді нам потрібно більше літаків, і питання постачання, надходження першої хвилі F-16 вже розв'язане», — заявив глава українського МЗС. 

  • З 11 липня в Україні заборонений продаж сигарет та електронних сигарет із ароматизаторами

Від 11 липня 2024 року з полиць магазинів мають зникнути ароматизовані цигарки, тютюн для самокруток, електронні сигарети та рідини до них. А на всіх упаковках тютюнових виробів мають бути розміщені комбіновані медичні попередження.

Цього вимагає закон України, який набув чинності рік тому — 11 липня 2023 року.

  • Служба безпеки затримала в акваторії Одещини іноземне вантажне судно та його капітана, який працював на агресора.

Корабель ходив під прапором однієї з країн Центральної Африки, а його екіпаж виконував замовлення рф на вивезення українського зерна з тимчасово окупованого Криму.

За даними слідства, протягом 2023-2024 років судно неодноразово пришвартовувалось до морського порту Севастополя, щоб забрати награбовану агропродукцію.

Потім корабель транспортував вантаж до Близького Сходу для продажу на користь країни-агресора.

Для маскування злочину капітан періодично вимикав GPS-трекер судна та вносив недостовірні відомості до журналу маршрутів і стоянок плавзасобу.

Зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів