Поділитись:

Лікарня на Волині замовила облаштування соляної кімнати за майже мільйон гривень

Четвер, 11 липня 2024, 09:51
Лікарня на Волині замовила облаштування соляної кімнати за майже мільйон гривень

Ратнівська центральна районна лікарня замовила ремонт приміщення, щоб облаштувати у ньому соляну кімнату. За створення такої кімнати збираються заплатити майже мільйон гривень.

Договір на виконання робіт уклали 28 червня 2024 року, пише «Сила правди». 

Відкриті торги на ремонт приміщення для облаштування соляної кімнати оголосили 13 червня 2024 року. Очікувана вартість закупівлі становила 992 тисячі гривень. У тендері взяв участь лише один підприємець з Ківерців Юрій Шипелик, пропозиція якого була дешевшою майже на дві тисячі гривень – 990 тисяч гривень. З ним підписали договір на виконання робіт 28 червня 2024-го.

За умовами закупівлі, приміщення лікарні повинні відремонтувати та нанести на його на стіни та стелю у три шари соляне покриття. У кімнаті повинні також встановити бактерицидну лампу, світлодіодні світильники та ще п’ять сільових абажурів. Окрім того, змонтувати акустичну систему та встановити галогенератор – пристрій для розпорошення солі у вигляді аерозолю. За вимогою лікарні пристрій має бути новим, з гарантією не менше року та мати сервісну підтримку в Україні. Апарат має бути призначений для використання в приміщеннях об’ємом не менше 100 кубометрів. У нього має бути електронне меню, індикація часу процедури, датчик концентрації аерозолю, дозатор солі. Завершити облаштування соляної кімнати повинні не пізніше 16 вересня 2024-го року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів