Український фільм у топі: 10 стрічок на Netflix, які варто подивитись ввечері (відео)

Середа, 10 липня 2024, 18:30

Стримінгова платформа Netflix оновила список найпопулярніших фільмів, які обирають для перегляду українці. Серед стрічок у топ-3 опинився український фільм «Ми були рекрутами». 

У матеріалі Кіно 24 ви можете дізнатися, які ще стрічки стали найпопулярнішими на платформі. Обирайте свого фаворита та влаштуйте собі справжній вечір релаксу з цікавим кіно.

Найпопулярніші фільми на Netflix

«Сімейна справа»

За сюжетом, несподіваний роман призводить до комічних наслідків для молодої жінки, її матері та її боса. Кожен з них натрапляє на труднощі, пов'язані з коханням, сексуальністю та пошуком своєї ідентичності.

Разом вони переживають низку кумедних та зворушливих ситуацій, намагаючись знайти баланс між особистим життям та професійними обов'язками.

«Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.»

Детектив Аксель Фолі знову кидає виклик злочинності в Беверлі-Гіллз. Коли життя його доньки опиняється під загрозою, він змушений об'єднати зусилля з нею, новим партнером та своїми давніми товаришами Біллі Роузвудом і Джоном Таґґартом.

Разом вони починають розслідування, яке приводить їх до розкриття зловісної змови. Команда стикається з небезпечними злочинцями та вирішує складні головоломки, щоб захистити своїх близьких та навести лад у місті.

«Ми були рекрутами»

«Ми були рекрутами» – це мотиваційний документальний фільм, викладений у стилі художньої розповіді, яка присвячена бійцям Третьої окремої штурмової бригади Збройних Сил України.

Фільм має на меті надихнути та мотивувати українців приєднатися до лав 3-ї ОШБр або будь-якого іншого підрозділу Збройних Сил України. Він спрямований на підтримку бойового духу героїв, які вже сьогодні, тримаючи зброю в руках, захищають Україну.

Крім того, фільм нагадує світовій спільноті про те, що українська армія стоїть на захисті від реального агресора, підкреслюючи важливість підтримки та солідарності з українськими військовими.

Також в оновленому списку найпопулярнішого на Netflix опинились такі фільми:

  • "Шлях відплати"
  • «Спадок»
  • «Цілуючи дівчат»
  • «Гангстер»
  • «Як приборкати дракона 3: Прихований світ»
  • «Квиток до раю»
  • «Сніговик»

Серед нових лідерів переглядів ви знайдете як захопливі драми, так і розважальні комедії, що неодмінно зроблять ваш вечір незабутнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: