Поділитись:

Волинь увійшла до топ-10 областей, де побільшало авто преміум-класу

Вівторок, 02 лютого 2016, 17:32
Волинь увійшла до топ-10 областей, де побільшало авто преміум-класу

У 2015 році року відбулися кардинальні трансформації на українському авторинку. Змінилися не тільки смаки покупців, а й регіони, де найактивніше стали купувати автомобілі. Причому, в деяких регіонах, не дивлячись на кризу і загальний спад продажів у країні, обсяги реалізації дорогих авто не тільки не впали, а навіть зросли.

Так, зростання у Львівській області склало 200%, в Одеській, Херсонській – по 45%. У Рівненській області продажі таких автомобілів виросли на 23%, в Чернівецькій – 18%, Волинській – 14% і в Миколаївській зростання склало 2%, - інформує AUTO-Consulting.

Бюджетні автомобілі скоротилися у продажі у всіх областях України.

Київщина стала лідером за обсягом продажів нових автомобілів. Друге місце посіла Харківська (8%) область і третє залишилося за Одеською та Дніпропетровською (на 7,5%) областями.

При цьому в Києві продажі автомобілів впали менше, ніж в інших регіонах. Вони знизилися лише на третину, тоді як спад продажів по Україні в цілому досяг майже 50%.

Також не високі темпи падіння в порівнянні з всеукраїнською картиною були в Одеській і Херсонській областях. Лідером же за спадами продажів, якщо не вважати Донбас, стала Дніпропетровська область, де продажі автомобілів впали на 62%.

Волинь увійшла до топ-10 областей, де побільшало авто преміум-класу

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18