Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 9 липня

Вівторок, 09 липня 2024, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 9 липня. 

Про те, що лучанка на городі знайшла величезну страшну комаху

 

Лучанка на городі знайшла величезну страшну комаху і намагалась зрозуміти, що це за «помічниця»

Про те, що на Волині село підняло бунт проти будівництва ферми на 12 тисяч свиней

 

Уявіть, що ви спокійно живете у селі, займаєтесь господарством, вирощуєте різноманітні культури. Аж раптом громаду сповіщають про те, що невдовзі біля вашої домівки буде гігантський свинокомплекс на 12 тисяч голів. Жителям села Білин, що у Ковельському районі й уявляти не треба.

Про відпочинок у Хрінниках та які ціни на житло

 

Озеро (водосховище) Хрінники, розташоване на річці Стир, є популярним місцем для відпочинку як серед місцевих жителів, так і серед туристів з інших регіонів України. Це місце відоме своєю мальовничою природою, чистою водою та багатим рибним світом, що робить його ідеальним для риболовлі, плавання та активного відпочинку на свіжому повітрі.

Хрінники оточене лісами, які створюють затишну атмосферу та забезпечують природний захист від вітру. Тут можна знайти безліч зручних місць для відпочинку, включаючи пляжі, місця для пікніків та прогулянкові стежки. Це чудове місце для сімейного відпочинку, романтичних вихідних або просто для втечі від міської суєти.

Щоб зробити ваш відпочинок максимально комфортним, на берегах озера розташовані численні бази відпочинку, які пропонують різні варіанти проживання. Місцеві мешканці також пропонують в оренду будиночку й номери на березі водосховища.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» підібрали для вас кілька популярних варіантів на 2024 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: