Поділитись:

Півмільйона гривень «Свідомі» перерахували «Охматдиту»

Вівторок, 09 липня 2024, 18:10
Півмільйона гривень «Свідомі» перерахували «Охматдиту»

Цинічний обстріл російськими окупантами лікарні «Охматдиту» продовжує розривати серця українців й разом з тим гуртувати довкола гострої потреби допомогти. Саме тому фонд підтримки ветеранів «Свідомі», директором якого є Валентин Хаймик, перерахував «Охматдиту» півмільйона гривень. 

Про це повідомив депутат Луцької міської ради у себе на фейсбук-сторінці.

Валентин ХаймикВалентин Хаймик

«Наш фонд почав свою роботу ще у 2023 році. Ми регулярно допомагаємо військовим шпиталям у Луцьку, ветеранам війни та військовослужбовцям, втім командою було прийнято рішення про «тихі справи» та їх непублічність. Втім після вчорашнього ракетного обстрілу Києва та руйнації найбільшої й найсучаснішої дитячої лікарні «Охматдит» ми вирішили відійти від свого попереднього рішення і власним прикладом зокрема показати й закликати усіх, хто як може, підтримати постраждалих у цій трагедії», – написав він.

Півмільйона гривень «Свідомі» перерахували «Охматдиту»

Та наголосив, що чимало волинських бізнесів уже це зробили й вдячні кожному за небайдужість та долученість.

«Тільки в єдності – наша сила! Для когось це вже банальна фраза, але її треба частіше повторювати кожному з нас й гуртуватися довкола спільної біди», – додав він.

Нагадаємо: зранку 8 липня РФ влучила у дитячу лікарню «Охматдит» стратегічною крилатою ракетою Х-101. Було знайдено уламки корпуса задньої частини ракети з серійним номером та частина руля цієї ж ракети. Правоохоронці вважають, що російська ракета влучила і вразила вона «саме ту ціль, на яку була запрограмована» під час удару по дитячій лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів