Поділитись:

На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото)

Вівторок, 09 липня 2024, 10:34
На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото)

Протягом минулої доби на території Волинської області трапилося вісім пожеж.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Уранці 8 липня через влучання блискавки загорівся дерев'яний хлів у селі Тур Заболоттівської громади на Ковельщині. Вогонь охопив покрівлю й перекинулося на сіно, що зберігалося всередині, ліквідували рятувальники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне і вогнеборці місцевої пожежної охорони.

О 17:38 два відділення рятувальників 1-ї ДПРЧ м. Луцька вирушили за викликом в село Струмівка Луцького району – горів приватний житловий будинок. О 18:10 вони ліквідували горіння, що виникло на горищі й поширилося на хатні речі.

За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

О 20:31 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в дев'ятиповерховому будинку на проспекті Соборності в Луцьку – горіло в приміщенні кладової між дев'ятим та технічним поверхами. Вже за 5 хвилин до місця події прибули рятувальники. Вони оперативно приборкали горіння й запобігли його перекиданню на суміжні помешкання. Пожежа ліквідована о 20:48.

Під час спроб загасити полум'я отримав опіки правої руки користувач кладової, від госпіталізації чоловік відмовився.

Причину пожежі з'ясовують.

На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото)На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото)На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото)На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото)На Волині за добу сталися вісім пожеж (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів