Поділитись:

Лучанин пояснив, як водії авто можуть "успішно" паркуватися в центрі міста (фото)

Неділя, 23 квітня 2017, 19:15

У Луцьку водії, які керують транспортними засобами, можуть безперешкодно потрапляти на Театральний майдан зі сторони вулиці Богдана Хмельницького та проспекту Волі, оскільки там для них немає заборонних знаків – безперешкодний рух.

Про це написав лучанин Олександр Лісінський на своїій сторінці у Facebook.

"Напишу Вам свою оцінку, як "некваліфікованого", "не юриста", "понабирали по оголошенню" громадянина міста Луцьк. Кожен день піднімається питання про "пішохідну" вулицю Лесі Українки. Питання піднімається депутатами міської ради і не одним. Навіть ціле звернення підтримали депутати (напевно не читаючи його, бо якщо читали, то соромно за місто і за те, хто вирішує його долю). Як всім відомо, за утримання доріг та дорожньої інфраструктури, в тому числі за розміщення дорожніх знаків, розмітки, засобів організації дорожнього руху, відповідає міська рада, а патрульна поліція є орган виконавчої влади і діє тільки згідно законодаства, а не слів "компетентних політиків", – зауважив він.

Зі слів Лісінського, водії можуть безперешкодно потрапляти на Театральний майдан, бо там для них немає заборонних знаків.

"Далі з вул. Градний Узвіз є знак "Пішохідна Зона", що не забороняє рух транспортним засобам (є виключення, хто може їхати туди). В пішохідній зоні є лише перевага пішоходів... І тут ми плавно переходимо до вул. Кривий Вал та вул. Сенаторки Левчанівської, де встановлені знаки пішохідної зони таким чином, що всі водії, які їдуть цими вулицями транзитом, порушують ПДР, бо так встановлені знаки. Далі, на вул.Сенаторки Левчанівської за Луцьким міськрайонним судом встановили знак – "Рух Заборонено" з знаком "Житлова зона", що в свою чергу згідно ПДР означає, що знак "Рух заборонено" не діє, а в житлову зону можуть їхати будь-хто, тобто паркуватись на вул.Лесі Українки", – підкресли він.

Лучанин зазначив, що такими є реалії чинного законодавства, а не побажання політика, який хоче набивати собі рейтинги.

"Мені шкода наше місто, місто з такими компетентними управлінцями... А ще на вул. Кривий Вал зі сторони вул. Богдана Хмельницького демонтували знак "В'їзд заборонено", а на вул. Богдана Хмельницького не зняли знак "Рух тільки прямо"... Буває, вам видніше, патрульна поліція ж штрафує, а не міська рада... Після таких слів депутатів, я навіть боюсь уявити, що вони приймають в інших сферах... Пропоную ввести новий хештег #страшнозамісто. Написав це, як житель міста Луцьк", – резюмував Олександр Лісінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ВОДІЙ ОБІЦЯВ "ПОРОВНЯТИ" ВІДОМУ ТЕЛЕВЕДУЧУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ РЕГУЛЯРНО ПОРУШУЮТЬ ПРАВИЛА ПАРКУВАННЯ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів