Поділитись:

Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)

П'ятниця, 05 липня 2024, 18:46
Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)

У «Волинській Лавандії» зараз найкрасивіше цвітіння лаванди, тому усіх охочих запрошують подивитися на це прекрасне дійство. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Волинської Голландії». 

«Серед метушні повсякденного життя завжди важливо знайти час для відпочинку.  Саме тому, вдихніть літо зараз, сплануйте свій візит на лавандове поле. Радимо поквапитися, адже саме зараз найкрасивіше цвітіння лаванди. Волинська Лавандія – прекрасне місце, де можна перезавантажитись та зробити яскраві світлини які потім нагадуватимуть літо», – йдеться у повідомленні. 

Чекаємо відвідувачів щодня з 10.00-22.00

Вартість вхідного квитка:

  • 150 грн – дорослий;
  • 100 грн – дитячий (від 7 до 14 років);
  • Дошкільнята безкоштовно.

Лавандове поле знаходиться за 35 км від Луцька (трасою Луцьк - Ковель) с. Линівка. 

Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото)Зараз найкрасивіше цвітіння: «Волинська Лавандія» запрошує в гості (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів