Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 5 липня

П'ятниця, 05 липня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 5 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 5 липня.

Про те, що зраднику Сметаніну, який здав ворогу Луцький аеродром, оголосили вирок

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 5 липня 

Державному зраднику, навіднику ворожих ракет на Луцький аеродром Іллі Сметаніну суд нарешті оголосив вирок. Розгляд справи тривав більше двох років. Як розповів суддя-спікер Луцького міськрайонного суду В’ячеслав Покидюк, Іллю Сметаніна засудили до 12 років позбавлення волі. Сам Сметанін свою вину не визнає. 

Про те, що волонтер з Луцька та ініціатор акції «Дрони замість бруківки» став прикордонником

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 5 липня 

Луцький волонтер, один з ініціаторів акції «Дрони замість бруківки» Сергій Рижков поповнив ряди прикордонників.

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Сьогодні я працюю не директором їдальні як колись, а головним по картоплі й стакани за мною. Вже понад тиждень я прикордонник. Після тижня навчань відпросився на кухню. Поруч зі мною – хороший прораб, один з найкращих програмістів 1С і бувший боєць підрозділу «Світязь», – пише Сергій.

Про те, чи підуть луцькі школярі у серпні на навчання

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 5 липня 

Нещодавно мер Льова Андрій Садовий анонсував – навчання у школах міста розпочнеться з 19 серпня. Також навчальний рік з серпня розпочнуть школи Івано-Франківська та Чернівців.

Як розповів очільник департаменту освіти Віталій Бондар, що є відповідні норми в законі, які регламентують початок навчального року. З його слів, жодних змін не впроваджувалось й додаткові норми поки ніякі не приймалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів